Adam Douglas

AdamDouglsd bredde

Bluesnorge har lenge visst at Adam Douglas er noe helt utenom det vanlige, og heldigvis, nå vet resten av Norge det også. Adam har feid gjennom stjernekamp som det store overraskelsen og uke etter uke har han vist oss hele spekteret av sitt store talent. Adam Douglas, multitalent i soulforpakning har for lengst etablert seg med en av de aller ypperste soulstemmer det norske publikum har hørt. Med sin singer/songwriter bakgrunn-fra USA har han spilt og samarbeidet med storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau med flere. Her hjemme har artister som Vidar Busk, Marit Larsen og Frode Alnæs hatt gleden av å samarbeide med Adam.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og stemmeprakt, og man kan fort få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum ble sluppet i 2015. Der finnes bla. hitlåten Once I was an honest guy som ble radiolistet.

Med sin nice-guy fremtoning, hatten på hodet og gitaren ladet åpner Adam døren inn til ett musikalsk univers som favner det beste av pop, folkemusikk, r&b, country og rock`n roll. Rett og slett utrolig flott å ha denne bookingen klar allerede. Ganske så sikker på at Adam Douglas blir en av de mest etterspurte norske artistene i 2018.

 

 www.adam-douglas

SuperLørdag 21. april - SpareBanken 1 Scenen

billetter button