The Black Sorrows

BlackSorrows bredde2

Ønskereprise!
De australske blueslegendene The Black Sorrows er klare for Trondheim igjen, tre år etter at de gjorde et par fantastiske konserter på festivalen. Før det var det 20 år siden de gjestet byen. Personlig synes jeg det er aldeles strålende å hente dem tilbake. Jeg var og er en stor fan og lytter fortsatt til plater fra det forrige århundre for spesielt å mimre om den fantastiske konserten i Olavshallen.

Nå 20 år senere forteller all omtale og alle anmeldelser om et band og en frontfigur, Joe Camilleri, i sitt livs form. Han har en enorm standing i Australia, og som låtskriver, multi-instrumentalist, producer og bandleder finnes det vel knapt nok noen bedre «down under».

Live serverer The Black Sorrows blues, soul og rock ‘n’ roll i en miks bedre enn de aller fleste. Joe Camilleri har legendestatus i hjemlandet, og omtales gjerne som The Aussie King of blues & rock. Flere i Australsk presse omtaler Camilleri og The Black Sorrows som et av Australias beste band gjennom alle tider.

Joe Camilleri er sjefen, han er The Black Sorrows. Uansett hvilken utgave han stiller med, så inkluderer det garantert bare toppmusikere, og de leverer kvalitet hver eneste gang. Vi gleder oss til dette gjensynet og håper mange av bandets fans i Norge tar turen.

www.theblacksorrows.com.au

 

Superlørdag 27. april
 - SpareBank 1 Scenen

billetter button