Ida Bang & The Blue Tears

IdaBang bredde

Kritikerroste og prisbelønte Ida Bang & The Blue Tears er et ungt retro-/roots band fra Stockholm som i den senere tid har gjort seg bemerket i hele Norden inenfor sin sjanger i hele Norden. Sakte, men sikkert har de bygd opp sitt rykte som et meget bra band.

Etter flere særdeles gode tilbakemeldinger på både liveshow og album i noen av Sveriges største tidsskrifter, deriblantbl.a. Dagens Nyheter, Barometern, og Jefferson Bluesmagazine, omtales de til stadighet som et kjærkomment og nytenkende roots-americana-band med dyktige musikere og en egen sound. Samtidig har viser bandet stor respekt for musikkformens røtter.

Våren 2016 representerte de bandet Sverige i European Blues Challenge, hvor der de ble den store snakkisen. Opptreden i Italia banet vei for turneer utenfor Sverige, og etter hvert har de bygd seg opp en stor fanskare. Så bare glem alle fordommer om at blå musikk kun fremføres av gamle menn, for. Ida Bang og hennes 4 fire eminente musikere er et strålende eksempel på at så ikke stemmer.

 

Superlørdag 21. april
 - GK Scenen Cicignon

billetter button