Roffe Wikström

Roffe Wikstrøm bredde

Med en 30 år lang karriere som inkluderer 26 album, det 27. på vei og rundt 3500 konserter, er Rolf Wikström Sveriges udiskutable blueskonge. Roffe er svenskenes mest folkekjære bluesartist, men vi i Norge har også trykket han til vårt bryst. Med sitt intense gitarspill, sin kraftfulle stemme og rett-på-sak-svenske tekster, har Wikström hatt et godt grep om sitt norske publikum siden han slo gjennom her hjemme med bandet Roffe Wikströms Hjärtslag på tampen av 70-tallet.

Roffe Wikström er blues. Han er en av de største i Skandinavia og må oppleves. Liker du Kåre Virud, Freddie King, Albert King, B.B. King eller Otis Rush - ja, da er Roffe Wikström noe for deg. Gled deg til å møte med knallsterke låter som Jävla Måndag, Inte En Spenn i Fickan, Jag Tror Du Juger Nu, Blues Är Allt Jag har og alle de andre kanonlåtene.
Det er med skam å melde at Roffe aldri har spilt i Trondheim før, så festivalen og bluesklubben får en liten smekk der, men nå skal det altså skje.  - Blues er alt jag har, synger Roffe. Det er ikke så rent lite det.


www.roffewikstrom.se

 

Superfredag 26. april - SpareBank 1 Scenen

billetter button