Trail of Souls

Trail of Souls bredde

Solveig Slettahjell, Knut Reiersrud og pianotrioen In The Country har innledet et spennende samarbeid. Det startet med en konsert i Berlinfilharmonien våren 2014, hvor flere andre norske jazzmusikere også var med. Livealbumet fra konserten «Norwegian Wood» ble Spellemanns-nominert. Samarbeidet ga mersmak, og Reiersrud, Slettahjell og In The Country ønsket å videreføre prosjektet i studio. Høsten 2015 kom resultatet i form av albumet Trail of Souls.

Denne gangen har de fem musikerne dykket ned i den afroamerikanske blues/soul/gospel-tradisjonen og laget egne versjoner med en unik og tydelig signatur. Alle låtene får en helt ny identitet i møtet mellom Slettahjells fantastiske stemme, Reiersruds særegne frasering og gitarsound, og In The Country's uvanlige rytmikk og sfæriske lydkulisser. Den enestående kreativiteten de fem innehar forsterkes i dette musikalske møtet, og på «Trail of Souls» blir helheten mye mer enn summen av hver enkelt.

Det er absolutt ingen grunn til å la denne begivenheten gå fra seg når vi ser de sterke anmeldelsene fra konserter andre steder. Rett og slett vakkert.

 

Avslutningskonsert Vår Frue Kirke - Søndag 23. april kl. 18.00

 billetter button